תיקון ציוד ספורט

תוכן עניינים

כשהמכונית מתקלקלת – פונים למוסך כדי לבצע תיקון. אם מרגישים לא טוב – פונים לרופא כדי לבצע אבחון. אך למי פונים כאשר ציוד ספורט מתקלקל? במקרה כזה, שום מוסך ושום רופא לא יעזרו כמובן. אבל גם הנדימן או שיפוצניק או אפילו חשמלאי אינם הכתובת הנכונה. לצורך ביצוע תיקון של ציוד ספורט כדוגמת הליכונים, מולטי טרינרים, אליפטיקלים וכיוצא באלה, טכנאי מנוסה שמכיר את הציוד הזה על בוריו יוכל לתקן כל מה שצריך, בזמינות הראויה. 

האם ישנה חברה המתמחה בשירותי תיקונים מקצועיים 

על מנת להזמין טכנאי מנוסה ומיומן, שמכיר כל מה שצריך לדעת על תיקון ציוד ספורט, לא חייבים לחפש מישהו בפייסבוק או ברשת חברתית אחרת. אין צורך להתקשר לכל מיני חנויות ספורט שבדרך כלל עוסקות יותר בשיווק של מוצרים ולא בתיקון תקלות. 

מה כן כדאי לעשות? לפנות לחברה אמינה, אשר עוסקת בצורה מקצועית, רציפה ובדוקה, בתיקונים של הציוד האמור. חברת ריפיט, חברה מן הסוג הזה, מספקת שירות תיקון ללקוחת פרטיים, למוסדות, למכוני כושר, בתי מלון וגופים נוספים. המיומנות הטכנית והידע של נציג החברה מאפשרים להם להתגבר על כל סוגי התקלות. באתר החברה ניתן להתרשם מהמלצות של לקוחות מרוצים, הן מקצועיים והן פרטיים.

תיקון ציוד ספורט

זקוק לטכנאי הליכונים ומכשירי כושר נוספים?

תיקון ציוד ספורט - ריפיט

האם אפשר לנסות לתקן לבד 

לאנשים שלא משתמשים בכלי עבודה באופן שגרתי, לא כל כך כדאי לנסות לתקן תקלות באופן עצמאי. אך גם מי שמחזיק בבית או ברכב ארגז כלים, עדיף להשאיר את הטיפול בידיים של המקצוענים. יחד עם זאת, גם לא תמיד צריך להזמין תיקון ציוד ספורט אם יש דבר מה שנראה לא תקין. כמה דוגמאות יבהירו את הכוונה. 

לפעמים נדמה שהחגורה לא יושבת טוב על גבי הליכון. טכנאי יכול לבצע מתיחה ושימון כאשר ישנו צורך אבל גם בהליך פשוט יחסית, ניתן לשפר את המצב. אם החגורה דווקא מתוחה יתר על המידה ניתן לשחרר אותה. כיוון של החגורה יכול לשפר את יציבותה. ניתן למתוח או לשחרר מעט ולבדוק האם כעת היא פועלת בחופשיות וללא חיכוך יתר, כלומר במרחק נכון מן המשטח. 

נוסף על כך, לפעמים החגורה מתחמת בגלל שהיא לא משומנת. ניתן לרכוש שמן מתאים ולשמן את הרצועה. אם היא עדיין מתחממת, יש לכבות ולפנות לטכנאי על מנת לא להזיק למכשיר. במידה ומריחים ריח חרוך לאחר הפעלה, גם אז יש לכבות. אם הבעיה נמשכת, קראו לטכנאי. 

דוגמא אחרת שעלולה להיראות מסובכת הינה תצוגה לא תקינה בצג של מכשיר הכושר. כדאי להעיף מבט ולראות שהמכשיר אכן מחובר לחשמל ושאין קצר. אם ישנן סוללות, וודאו כי הן תקינות ולא גמורות. שיטה נוספת שיכולה להיות יעילה, מאתחלים את המכשיר. כלומר מנתקים מהחשמל ולאחר מנוחה קלה, מחברים שוב. אם עדיין אין תגובה, מזמינים טכנאי.

איך מזהים את הרגע שהגיע הזמן לקנות חדש

גם מכשירי ספורט וציוד כושר מטיב מעולה מצריכים תחזוקה טובה. כדאי להיעזר בחברת שירות ותיקונים שמספקת אחריות ואשר זמינה לכל קריאה. במיוחד כאשר מדובר בציוד מקצועי שמשמש מגוון רחב של משתמשים (למשל במכוני הכושר), אין לוותר על שירות בפרקי זמן קבועים, לצורך תחזוקה שוטפת. מזמינים שירות שבו בודקים את הכרטיס, את הצירים, את כל החלקים הנעים, את הברגים, את כבלי החשמל. רק אם המכשיר המסוים מתקלקל שוב ושוב, אם רואים שהוא לגמרי שחוק, מיושן וכבר לא כדאי לתקן שוב, הגיע הרגע להתחיל לחפש חלופה. ואז, כדאי להשקיע בדגם איכותי ומותג מוכר, שיעשה את העבודה. 

 

אהבת את המאמר? שתף\י אותו!

דילוג לתוכן